XL Flytt i Göteborg: en superflyttfirma!

Jag har aldrig haft en så positiv flytt som för några veckor sedan, när jag och min man och två barn äntligen flyttade ut till vårt nya hus två mil utanför Göteborg. Det var en dröm som vi haft länge, att bo i ett eget hus en bit utanför city, att bo på ett ställe där luften är lite renare men samtidigt tillräckligt nära för att det inte ska bli alltför krångligt att få ihop pusslet lämna på dagis - jobba - hämta på dagis - handla. Och nu blev drömmen äntligen verklighet.

Efter att ha fått rekommendationer från vänner anlitade vi XL Flytt i Göteborg, en flyttfirma som vi fått höra mycket goda saker om. De ordnade fram såväl flyttgubbar som flyttbil och tog i princip hand om allting. Min man hjälpte till att bära ur sakerna från vår lägenhet, medan jag tog emot i huset och instruerade var alla saker skulle placeras.

Det gick sjukt smidigt, och personalen på XL Flytt var kanontrevlig. De gjorde allt utan att knussla och dessutom såg man att de var proffsiga på sättet de bar sakerna på, det var inget slit och släng och hafs utan det var ordning och precision. Det gjorde att jag direkt slapp den oro jag hade över att våra värdefulla ägodelar skulle gå sönder i transporten.

Allt som allt så var nog detta den bästa flytten jag hittills varit med om och jag rekommenderar XL Flytt varmt till alla er som söker en superflyttfirma i Göteborg!

10 Jul 2014