Våga ha roligare!

Ha kul!Tyvärr är leda och tristess ett vanligt problem för den moderna människan. Det finns en uppsjö av olika nöjen att välja mellan, men den stora valmöjligheten gör samtidigt att man ofta blir förvirrad och inte kommer på vad man exakt vill göra. Det gäller att våga ha lite roligare, att våga släppa loss lite mer och tänka lite mindre på vad andra kan tycka – då har man också mycket roligare! Så vad kan man göra för att ha mer skoj i tillvaron?

  1. Testa nya saker i sängen

Att våga testa nya saker i sängen gör ens liv klart mer spännande. Det gäller bara att våga att ta klivet! Har du till exempel testat sexleksaker? Om inte, varför inte testa t.ex. Lelo som är en väldigt bra njutningsförstärkare. Och har du testat sex utomhus, i offentlig miljö? Om inte, varför inte prova? Spänningen i att bli påkomna kan göra njutningen ännu större. Eller varför inte testa att t.ex. binda varandra och använda er av ögonbindel? Sådana lekar kräver stor tillit till varandra och ger ofta upphov till stark ömsesidig njutning.

  1. Res mer

Ett annat bra sätt att göra sin tillvaro roligare är att resa mer. Det behöver inte handla om dyra utlandsresor, det finns faktiskt oerhört mycket man kan upptäcka i ens närområde. Ta en titt på din lokala turistbyrås eller kommuns hemsida och kolla vad för sevärdheter som finns i närheten! Du kommer att bli överraskade över hur mycket det finns att se i din närhet. Och om du har tid och råd kan du ju självklart också ta en långresa till något exotiskt land... men hur som helst kan du ha roligare genom att resa mer!

  1. Utveckla dina fritidsintressen

Jobb och sociala evenemang i all ära, men hur mycket tid lägger du på dina fritidsintressen? Förmodligen alldeles för lite. Det är helt enkelt lättare att komma hem från jobbet, slå på TV:n, alternativt gå till pubben med polarna och snacka lite skit. Men varför inte försöka lägga lite mer tid på de fritidsintressen du har? Om du utvecklar dina intressen kommer de bli ännu mer intressanta och göra ditt liv ännu roligare – så varför inte skippa pubkvällen och ägna tiden åt något fritidsintresse istället, vad det än må vara?

22 Nov 2013