Speciallinsen Purevision toric

purevision toricJag använder mig av den något ovanliga linsmodellen Purevision Toric. En dygnetruntlins som jag haft i ett par år nu. Dygnetrunt betyder att man inte behöver ta ur den på nätterna utan den sitter i hela tiden tills det är dags att byta par (superbekvämt!). Toric betyder att den är torisk (på svenska) vilket i sin tur betyder att den korrigerar brytningsfel/astigmatism vilket faktiskt är rätt vanligt att man har (utöver att man har närsynthet).

Jag handlar alltid mina linser hos Netlens, de har en superbra sajt och lågt pris på Purevison toric, tror det skiljer nästan dubbelt i pris mot andra sajter som säljer kontaktlinser och också skickar direkt hem. Sedan finns det en del billiga sajter i utlandet som skickar Purevison Toric även till sverige men då har jag fått betala moms och tull när jag provat (inte så kul, tar dessutom extra tid). Så därför rekommenderar jag varmt Netlens billiga kontaktlinser till alla jag känner.

Otroligt skönt att få linserna skickade direkt hem i brevlådan istället för att behöva gå till optikern och betala dyrt. När kontaktlinserna börjar ta slut är Netlens så fiffiga att de räknat ut det i förväg och skickar ett påminnelsemejl som man bara kan svara på så skickar de en ny omgång - Smidigt!

20 Jan 2011