Snygga tavlor till hemmet

TavlaOm man vill fräscha upp sitt hem med ett par snygga tavlor finns det i princip tre sätt att gå till väga på. Det första är det originellaste, men också det i särklass dyraste, nämligen att köpa en riktig tavla eller beställa en tavla från en konstnär. Särskilt om du beställer ett motiv som konstnären målar upp från noll så har du stora möjligheter till att själv bestämma över målningens utseende och få något som passar just ditt hem.

Men det är som sagt ett väldigt dyrt nöje. En annan variant är att köpa en reproduktion av en färdig målning, upptryckt på canvasduk eller liknande (eller på affisch, om du nu nöjer dig med det, då blir det billigare). Då kan du få en snygg tavla som liknar ett original, en vacker målning men till en fraktion av priset för en originaltavla. Det blir dock rätt opersonligt och oorginellt.

Ett tredje alternativ är att trycka upp ett snyggt foto till en canvastavla. Effekten blir att ditt snygga semesterfoto på solnedgången kan tryckas upp i ett attraktivt format som passar alldeles utmärkt även på väggen därhemma. Det är också ett jämförelsevis billigt alternativ, så för den som vill få upp en snygg tavla på väggen som samtidigt är personlig, men inte kostar skjortan, så är detta det bästa alternativet.

21 Oct 2013