Skapa ett inspirerande barnrum med en fototapet

Fototapet barnrumInreda barnrum

Det finns nog inget roligare rum i ett hem att inreda än just barnrummet. Här får man, om man vill, gå loss med färger, former och material på ett sätt som man kanske inte vill göra i resten av hemmet. I varje vuxen finns också ett litet barn som njuter i fulla drag av den kreativa processen i att inreda ett barnrum som ska stimulera till lek, kreativitet och glädje.

Precis som vi vuxna har varje barn sin unika smak och stil. Barn har ofta favoritteman och intressen som med enkla medel kan lyftas fram i inredningen av dess rum. Med en fototapet kan man framhäva barnets unika stil och personlighet och den förälder som inte lider av stort kontrollbehov kan låta barnet själv få välja fototapeten till sitt barnrum.

Välj och vraka bland Tapetstores fototapeter för barnrum

Tapetstore är himmelriket för den som är i färd med att välja fototapet till ett barnrum, här finns ett stort urval av högkvalitativa fototapeter av högsta, svenska kvalitet. Det finns många olika teman att vraka bland, bland annat:

  • Kreativa mönster
  • Dinosaurier
  • Tecknade figurer
  • Djur
  • Övrigt

Färger, figurer och former är anpassade för att stimulera barnen till kreativa tankar, känslor och lekar.

Eget motiv

Den som vill tapetsera sitt barnrum med ett eget motiv kan med några musklick ladda upp sin bild på tapetstore.se. Se bara till att bilden möter kravet på storlek och format, så att tapeten blir riktigt klar och vacker.

Tapetstore erbjuder gratis frakt på alla beställningar och pengarna tillbaka inom 14 dagar om du inte skulle vara nöjd med din beställning.

Fototapeter för alla

Tapetstore erbjuder givetvis inte bara fototapeter för barnrum, här finns alternativ som passar alla olika typer av rum - från köket till garaget. Ta en titt och låt dig inspireras!

14 Jul 2014