Parfymer till vrakpriser

Parfymer är dyra, det är ett faktum. Vill man lukta gott får man också betala priset, alternativet är ju såklart någon billigare deo i stil med Axe, men då går man ju miste på de förfinade dofterna och de vackra nyanserna i dofbuketten som en riktigt bra parfym erbjuder.

På senare år har det blivit populärt att köpa parfymer på nätet. En nätbutik slipper dyra omkostnader för lokaler i centrala lägen, säljpersonal och kassaapparater med mera, vilket gör det möjligt att pressa priserna. En av parfymbutikerna som vuxit fram på nätet är Nordicfeel.

parfymNordicfeel är en ytterst välsorterad butik som säljer de flesta kända parfymmärken, dessutom till riktigt bra priser. Nu kanske du tänker: men bra priser är ju inte vrakpriser som rubriken utlovar!

Nej, det stämmer – vill du pressa ner priserna på Nordicfeels parfymer till vrakpriser så behöver du bara besöka webbplatsen Butiksjakt – en hemsida där du kan jämföra olika butiker samt få rabattkoder till de flesta av de fler än 350 butikerna på Butiksjakts sida.

När det gäller just Nordicfeel har Butiksjakt flera olika kampanjer när denna artikel skrivs, bland annat kan man få fraktfri beställning samt upp till 65% eller 75% rabatt på olika utvalda varor. Och det, det mina vänner är inget annat än rena vrakpriser!

Besök alltså gärna sajten Butiksjakt, där du hittar dessa fantastiska rabatter på parfymer, samt en rad andra rabatter och kampanjer för butiker inom olika områden.

29 Jun 2013