Om gåvokort

Ett gåvokort är en särskild typ av värdebevis som låter mottagaren välja fritt bland en rad olika produkter. Det är ämnat som en present som företaget ger till sina anställda eller till kunder. Det funkar som en särskild sorts presentkort, som funkar på ett lite speciellt sätt – istället för att vara kopplat till t.ex. en konkret summa så får mottagaren av gåvokortet först logga in på en webbutik, där denne sedan anger sin kortkod (står angiven på presentkortet). Sedan är det bara att välja gåva ur en lång rad presenter, den utvalda gåvan skickas per post direkt hem till mottagaren.

Gåvokort.eu hittar du marknadens största urval av olika gåvokort. Du finner gåvokort för alla smaker, både sådana som passar för jul som för sommar, som passar anställda såväl som företagets samarbetspartners och / eller kunder.

Eftersom Gåvokort.eu vänder sig uteslutande till företag är även sidan uppbyggd därefter. Du kan beställa direkt på nätet och få korten levererade på ett par dagar. Som extra val kan du också förbeställa korten med eget tryck, till exempel kan du få din egna logotyp på korten alternativt en förtryckt hälsning eller liknande.

De billigaste gåvokorten kostar strax över hundralappen, de dyrare nästan femhundringen, vilket är ett bra och passande intervall när det gäller sådana här typer av gåvor. Inom detta intervall finns såväl ”små” som ”stora” presenter och eftersom det är mottagaren som själv väljer present behöver du inte oroa dig över att din gåva inte är passande eller kan kännas tråkig.

Om du planerar ge bort presenter till ett stort antal anställda eller kunder är också gåvokort en ypperlig present, särskilt då det är en väldigt enkel lösning rent logistiskt – att ge bort 350 kastruller, ljusstakar eller chokladaskar är mycket svårare än att dela ut 350 kort. Så pröva gärna att ge bort ett gåvokort nästa gång företaget ska ge bort presenter!

9 Oct 2013