Michael Kors-klockor

Michael Kors är en amerikansk designer som kanske är mest känd för att designa klassiska idrottskläder för kvinnor, men som även tillverkar en rad andra intressanta kläder och accessoarer. Och hans arbete har verkligen lönat sig - i 2014 meddelade tidningen Forbes att han blivit den senaste modemiljardären, d.v.s. att hans personliga tillgångar överstigit en miljard dollar. Hisnande, eller hur?

Hur som helst, även om Michael Kors har blivit ett stort och populärt namn är det inte alltid helt enkelt att hitta butiker som säljer hans produkter, särskilt när det kommer till de snygga Michael Kors-klockorna.

Ta till exempel Michael Kors klockor Stockholm - det är trots allt Sveriges huvudstad det rör sig om, så man skulle kunna tro att det gick att köpa Michael Kors klockor i ett tjogtal affärer, men som man ser på länken ovan så finns det endast fyra butiker i Stockholm som säljer Michael Kors klockor i Stockholm: en på Söder (Maritza-Götgatan, Götgatan 42) och tre i City/ÖStermalm (My Closet i Sturegallerian, Nathalie Schuterman på Birger Jarlsgatan 5 och Scaasi Stockholm på Karlavägen 59).

Det finns alltså valmöjligheter men samtidigt så är det inte helt enkelt att hitta Michael Kors-klockor. För oss - och vi är fler än vad man kanske tror - som vill ta på sakerna innan vi köper finns det fyra butiker som vi kan vända oss till i Sveriges huvudstad.

Som tur var så är butikerna ganska nära varandra, så det går att hinna med flera stycken under en och samma shoppingrunda - vilket är en bra sak. Så nu vet du hur som helst var du kan hitta klockor från Michael Kors i Stockholm!

11 Jul 2014