Marginalen Bank - ett bra kreditbolag med juste villkor

Marginalen Bank logoMarginalen Bank är ett kreditbolag vars mål är att förenkla den ekonomiska vardagen för sina kunder. De erbjuder en mängd olika tjänster som ämnar att underlätta för dig som kund - att göra din vardag lite enklare. Det är inte en av de stora "bankjättarna" vilket faktiskt kan vara en fördel för dig som kund - det innebär att du dels kan få en bättre och mer personlig service, dels att du ofta få bättre villkor. Om Marginalen Banks finansiella stabilitet behöver du heller inte oroa dig, i slutet av 2013 hade de ett positivt resultat efter skatt på över 32 miljoner kronor och tillgångar till ett värde av över 15 miljarder kronor.

Marginalen Banks tjänster

För dig som privatkund erbjuder Marginalen Bank en rad bra och prisvärda tjänster. Dels kan du ta ett privatlån hos dem, d.v.s. ett lån utan säkerhet. Marginalen Bank erbjuder dig ett lån på upp till 350 000 utan säkerhet, vilket är ett större belopp än vad många konkurrenter kan ge! Ett större privatlån kan komma särskilt väl till pass om du ska t.ex. köpa en bil som har 2-3 år på nacken - det du kan förhandla ner i pris med "jag betalar på en gång, du får x tusen" sparar ofta in räntekostnaden helt.

De erbjuder även en väldigt hög ränta (2%) på ditt vanliga lönekonto, det är nog något som ingen annan bank gör, ger hela 2% i ränta på pengar som står på lönekontot. Om du vill spara större belopp erbjuder Marginalen Bank också ett räntekonto med 3,5% ränta. Du kan också tjäna in poäng genom att handla med kreditkort från Marginalen Bank, poäng som du senare kan byta in mot t.ex. resor eller olika andra produkter.

Allt som allt är Marginalen Bank en bank som verkligen förkroppsligar nischbankens fördelar - du får bättre villkor än hos jättarna, samtidigt som du får en mycket mer personlig och trevlig service. Kontakta gärna Marginalen Bank nästa gång du funderar på att ta ett lån eller att byta bank - du kommer säkert få ett kanonerbjudande!

12 Feb 2014