Kickoff i Malmö - Drifting

Kickoff i Malmö

Det finns mycket som man behöver tänka på när det är dags att för att arrangera en kickoff. Det är bra om man har ett tema som kan uppskattas av besökarna för att det ska bli lyckat. När du anlitar Pony Drift så erbjuder de dig skräddarsydda paket för event och kickoff. Med hjälp av dem kan du vara säker på att din kickoff blir allt det du förväntar dig att den ska bli. Om något av deras skräddarsydda paket inte passar dig så är de villiga att modifiera dessa efter dina behov och önskemål om ditt event. Deras mål är nämligen att du eller ni ska bli så nöjda som möjligt. De vill därför att ni ska få allt det som ni förväntar er av en kickoff. När det är era drömmars event så är möjligheterna oändliga, oavsett vad ni förväntar er av ert event så bör ni ta upp det när ni bokar Pony Drift. Då kommer de att göra allt för att det ska bli verklighet.

En passande kickoff

Beroende på vad ni är för grupp kan det vara både lätt och svårt att hitta en passande kickoff. Om ni är en grupp där alla är i liknande åldrar med samma intressen är det oftast väldigt lätt att skapa ett passande event för er, men om ni däremot är väldigt olika så kan det vara svårare. Däremot har Pony Drift erfarenhet av detta och de kommer att skapa ett event som passar för alla inblandade. De kommer även se till att alla får ut det mesta för att öka sammanhållningen för er som grupp och stärka banden. Även när du enbart letar efter inspiration till en kommande kickoff så kan du ta dig en titt på deras hemsida. Där kan du även läsa mer om hur du gör din kickoff i Malmö oförglömlig. Drifting är ett bra alternativ för alla typer av medarbetare. Detta går ut på att du på en racerbana kör en sportbil och medvetet tappar fästet med bilen mot underlaget på racerbanan medan du trots det bibehåller full kontroll över bilen. Det ger en adrenalinkick som skapar sammanhållning samtidigt som det är fantastiskt roligt och ni får en chans att pröva de svåraste kurvor i hög fart.

Det finns även caféer och restauranger enbart någon minut från Malmö Drifting, vilket ger er en chans att göra detta till en heldag där ni får njuta av er kickoff.

17 Apr 2015