Julklappar för företag bör beställas i god tid

Den 21 december, Stockholm city. Köldknäppen har precis slagit till och folk skyndar fram på gatorna för att slippa vistas ute mer än vad som är absolut nödvändigt. Julmusik hörs överallt och folk i massor är i rörelse. Affärerna – där det är kanske 35 grader varmare än utomhus – är knökfulla av folk som svettas i sina varma dunjackor och vinterrockar. Kaos råder då tusentals ska köpa julklappar i sista sekunden. Om du bara behöver ett par prylar till morsan kanske det går för sig, men om du ska köpa gåvor till alla dina anställda?

Därför bör julklappar företag beställas i god tid. Notera ordvalet – beställas. Inte köpas. Inte köpas i butik. Utan beställas. Beställas över internet. Nuförtiden är det faktiskt smidigare att besöka en sajt som är specialiserad på julklappar för företag än det är att försöka hitta något i affärerna. Dels sparar detta värdefull arbetstid, då det går snabbare helt enkelt, men dels är också urvalet specialinriktat just på företag som söker julklappar.

Och ju mer du är ute i god tid, desto större chanser har du att anpassa julklapparna och göra dem mer personliga, till exempel genom att beställa eget tryck på klapparna. Dessutom är det ju alltid skönt att ha vetskapen om att klapparna är beställda och att du inte behöver tänka på det mer, det är ett stressmoment mindre.

Tänk på detta nu när hösten är här och var ute i god tid för en gångs skull – beställ alla dina julklappar för ditt företag online, dessutom är det nästan alltid billigare än att köpa i butik då näthandlare har lägre logistik- och personalkostnader, vilket även syns i priset till dig som slutkund!

3 Oct 2013