Hur du lyckas med inredning i barnrummet

BondgårdDet är inte bara vuxna som gillar inredning utan även också bebisar och lite äldre barn. Inredning för barnets rum behöver defintivt inte vara som Roomservice i kanal5 eller Bygglov i Tv4.

För att kunna skapa ett trevligt barnrum så är det viktigt att utgå ifrån vad barnet gillar och hur det ser ut i rummet idag. Klockor att ha på väggen kanske inte är så optimalt för de mindre barnen i och med att de inte börjat komma i det stadiet, men att hänga upp roliga klockor för de lite äldre barnen kan bli en succe. Växter är något som inte heller är så populärt och de kan driva till sig kryp.

Något somhar blivit väldigt populärt är canvaz tavlor och väggdekor till barnum som är en billig inredning. Kostnaden hamnar från 75 kr och du kan göra allting sjäv, på några få minuter så är allting klart. Att inreda med väggdekorationer är bekvämt för dig men också billigt och effektivt då man oftast kan ta bort dekorerna från väggen, viktigt här är att det är en vägg man placerar dekorerna på och inte tapet, om du ändå ska ta bort tapeten vid senare tillfälle så kan du applicera dekorerna på ytan. Väggdekorationer fungerar bra på dörrar, fönster och exempelvis byrålådan.

Tapeter har också blivit väldigt populärt, antingen tapeter med färdiga motiv som exempelvis spindelmannen, star wars eller kalle anka till fotbollsprofiler och lag. Inom tapetinredning så finns det storta utbud av att designa egna fototapeter med ett foto som du laddar upp och som trycks i tapeten. Perfekt om du har en bild som du alltid vill se i ditt hem.

15 Oct 2012