Hitta billiga flygresor

new yorkAtt åka på semester börjar oftast med att man bokar ett billigt flyg. Har du råd att flyga till din nästa semester? Hur flexibel är du? Smarta resenärer är de som inte flyger mitt i destinationens högsäsong. Oftast kan det vara bra att vänta en vecka eller två för att hitta de bästa priserna på flygresor. Du har säkert hört det förut, men det lönar sig att ha lite spelrum för exakt när man bokar flyget.

Det är också smart att börja din sökning efter billigt flyg ca 3 månader innan du vill resa.Vänta inte tills en månad innan att börja leta efter flygresor. Naturligtvis kan man inte alltid vara så väl förberedd. Men om du velat boka flyg till New York i flera år och slutligen bestämmer dig för att göra resan, då är det smart att börja din sökning i god tid för att hitta lågprisbiljetter.

Sök efter flyg som proffsen Det är smart att söka flygresor t.ex. på flygbokaren.se, där görs en prisjämförelse mellan ett flertal olika resebyråer och flygbolag. De olika alternativen visas med billigaste resan överst. Istället för att göra flera sökningar på en rad webbplatser kan man nu göra detta på ett ända ställe. Använd Flygbokaren för när du söker efter lågprisflyg, weekendresor och även bra hotell i städer som London, Amsterdam och Los Angeles.

18 Jan 2011