Hantverkare

Att hitta en hantverkare som erbjuder riktigt bra pris på olika sorters renovering är inte det lättaste. Många som ska anlita en hantverkare är väldigt försikta då byggfusken har ökat markant under dem senaste trettio åren. Men det är inte bara där skon kan klämma för dig som ska utföra en renovering, utan priserna varierar även väldigt mycket beroende på vilken hantverkare du väljer att anlita.

Något som blir mer och mer vanligt när det kommer till att anlita hantverkare är att begära en offert från flera hantverkare innan man bestämmer sig. Detta underlättar prisfrågan samtidigt som du kan samla på dig ett antal offerter och därifrån jämföra prisförslagen du fått fårn de olika aktörerna. Därefter kan du välja att kontakta den hantverkaren som erbjuder ett rimligt pris.

Men har du verkligen tid med att ringa runt till alla hantverkare för att be om en offert, och i sånna fall vart börjar man?

Idag finns det verktyg på internet som underlättar denna process med hjälp av en såkallad offertfunktion. Att använda en sådan offertfunktion är gratis och det ända du behöver göra är att fylla i ett formulär.

Ett bra tips till dig som ska t.ex. renovera badrummet är att se till att hanterkaren har f-skattesedel och har våtrumsbehörighet.

20 Oct 2011