Gratis är gott, eller?

Googlade nyligen på gratis webbhotell och hittade då Webbdo som ger ut detta. Det verkar som om att detta är ett erbjudande som inte visas öppet på deras sida. Så jag tog mig friheten att skriva in mitt namn och e-postadress som man var tvungen att göra för att kunna delta. Och 3 dagar senare fick jag ett mail från dem där det stod att jag vunnit ett webbhotell samt ett domännamn av dem! Detta till ett värde av nästan 600 kronor! Det otroliga är att jag nästan aldrig vinner på sånt här, man tror ju liksom att man bara blir en i mängden av dem som förlorar. Men inte denna gången! Nu blir det att bygga en hemsida på deras server så att man utnyttjar erbjudandet om ett webbhotell gratis :) !

Testa du också för att se om du har lika bra med tur som jag hade. Det tar 9 sekunder att skriva in sitt namn och e-postadress, det är ungefär 65 kronor man tjänar per sekund. Försök att hitta en sån bra betalning någon annan stans...

28 Mar 2011