Ge ut din bok på Nomen Förlag

Har du ett färdigt manuskript som du vill ge ut i bokform? Då rekommenderar vi att du kontaktar Nomen Förlag för att ge ut din egen bok - det är en av marknadens äldsta aktörer som funnits med ända sedan 1990-talet och som samlat ihop mängder av ytterst värdefull erfarenhet. Dessutom har de konkurrenskraftiga priser och mycket tillmötesgående personal.

Nomen kan hjälpa dig precis så mycket som du behöver, eftersom de samarbetar med en rad efarna redaktörer, korrektorer och formgivare. Har du bara ett Word-dokument med ett manuskript som du behöver förädla till en bok? Nomen Förlag hjälper dig. Har du tryckfärdiga filer och vill få ett bra pris för ditt tryck? Nomen Förlag hjälper dig. Oavsett dina behov så kommer Nomen erbjuda dig en bra och kostnadseffektiv lösning.

Att ge ut en bok utan hjälp utifrån kan vara svårt, eftersom det är väldigt många aspekter man måste tänka på. Därför är sådana företag som Nomen Förlag så pass bra och viktiga, eftersom de kan hjälpa alla som vill ge ut en bok med den expertkompetens som de annars skulle få svårt att hitta på en och samma plats. Visst går det att själv söka upp en korrekturläsare, formgivare samt ett tryckeri, men det är billigare och enklare att låta någon som samlat denna kunskap på ett ställe att stå för allting.

Så om du ska ge ut en egen bok kan vi verkligen rekommendera Nomen Förlag, oavsett om du bara ska trycka boken eller om du vill ha hjälp med allt. Nyligen har Nomen också lanserat något som de kallar för Förläggarpaketet, vilket är ett paket som gör att din bok tar samma resa som hos det stora förlaget - med redaktör, korrläsning, marknadsföringshjälp och mycket mer.

13 Nov 2014