Få hjälp med storstädning i Stockholm

StorstädningLåt proffsen göra grovjobbet

Alla är bra på något och i en perfekt värld får alla ägna sin tid åt just det de gör bäst. Vi har inte riktigt nått dit än, men alla steg i rätt riktning är bra. När du lägger din tid på jobb, familj och stimulerande fritidsaktiviteter så kan Städenergi ta sig an uppdraget att se till att ditt hem alltid är rent. Just städning är nämligen ett nödvändigt ont för de allra flesta, medan det är just vad personalen på Städenergi gör bäst.

Städenergi är ett väletablerat städföretag i Stockholm som är trygga i det att de ger en 100 % nöjd-kund garanti på alla städuppdrag för såväl privatpersoner som företag. Skulle du alltså inte vara nöjd med städningen så åker personal från Städenergi tillbaka till dig inom 48 timmar och fortsätter städa tills du är helt nöjd.

Mer än bara flyttstädning

Att anlita en städfirma för flyttstädning när man ska städa ur ett hus eller en lägenhet man flyttar från har varit ganska vanligt redan i många år, men andelen hem som nu för tiden nyttjar städtjänster också för regelbunden hemstädning och storstädning i Stockholm ökar markant. Det är inte längre för dyrt, utan tvärtom. Den tid man sparar in på att slippa städa kan man lägga på extra arbetstid eller dyrbar egentid - för att inte tala om den värdefulla tid man får loss att spendera med familjen!

Städenergi hjälper dig med saker som:

  • Fönsterputsning
  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Byggstädning

Tack vare RUT har du råd

RUT är en skattelättnad som är en av de stora anledningarna till varför allt fler tar sig råd med städhjälp. Man får själv stå för halva arbetskostnaden, men andra halvan står alltså staten för - och detta är giltigt för summor upp till 100 000 kronor per skattebetalare och år. Man får alltså upp till 50 000 kronor i RUT-avdrag per person och varje år förnyas summan.

Städenergi hjälper dig med alla detaljer kring RUT.

8 Jun 2014