Sport och statistik

sportSport är ett begrepp som används för aktiviteter med tävlingsmoment. Sport kan man ägna sig åt individuellt eller i lag. Den sport som är störst i antalet utövare eller drar mest publik brukar kallas för nationalsport.

Tack vare Internet är det i dag väldigt smidigt och enkelt att hålla koll på sport på nätet. Man kan lätt följa hur det går för sitt fotbollslag eller hockeylag via all statistik och tabeller som finns på massor av sportsajter. Allsvenskantabell.se har t.ex. tabeller, live resultat och kommande matcher för allsvenskan och superettan i fotboll. Att läsa tabeller kan vara väldigt intressant för den inbitne sportfantasten.

Sport har alltid lockat folk till djupa analyser och förutsägelser om hur det ska gå i matcherna eller tävlingarna. Överallt på nätet kan man hitta tips och analyser inför olika sportevenemang. Mest vanligt kanske det är med travtips och fotbollstips.

This entry was posted in Sport and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>